dilluns, 2 de novembre de 2015

Assemblea General Socis

El dia 29 d'octubre va tenir lloc la primera Assemblea General de Socis de l'AMPA de l'Escola Garbí Pere Vergés de Badalona del curs 2015-2016.

Durant l'assemblea es va procedir a la lectura i aprovació de les actes de les darreres assemblees, es va fer una memòria de totes les activitats realitzades per l'AMPA durant el curs 2014-2015, es va fer la presentació i aprovació dels pressupostos del darrer curs i es van comentar els objectius de l'AMPA assolits durant el curs 2014-2015.

En aquesta primera assemblea es van ratificar els càrrecs de la Junta de l'AMPA, tenint en compte que aquest curs hi ha hagut canvis i noves incorporacions, i es van establir les comissions de treball i organització de la nova Junta de l'AMPA. També es van presentar els objectius i les iniciatives que es planteja l'AMPA pel present curs 2015-2016.

Al final de l'assemblea es va obrir un torn de precs i preguntes on els assistents van poder intervenir i comentar les seves inquietuds.

Durant l'assemblea vam comptar amb un servei de mainaders gratuït, que ens van oferir els alumnes de 2n de Batxillerat, que van tenir cura dels fills dels assistents a l'assemblea que així ho van sol·licitar.