dilluns, 28 de desembre de 2015

Taller Mindfulness

L’AMPA ha organitzat un taller adreçat a les famílies sòcies de l’AMPA.
En aquest taller es presentaran els beneficis del Mindfulness o Consciència Plena. El Mindfulness és una eina de millora de la gestió emocional, reducció de l'estrès i de l'ansietat, així com de millora de l'eficàcia en les activitats de la vida quotidiana, en l'àmbit personal, familiar o laboral.

El taller estarà basat en l'entrenament MBSR - Mindfulness Based Stress Reduction- desenvolupat pel Dr. Jon Kabat-Zinn al Centre de Salut de la Universitat de Massachusetts.

L'objectiu principal del Mindfulness és la millora personal mitjançant una major autoconsciència o Mindfulness, conreant una actitud d’estar més present (i atent) a allò que està passant, connectant millor amb les oportunitats que acompanyen els desafiaments que ens presenta el treball i la vida.

El taller consistirà en 2 sessions de dues hores de durada cadascuna. Les sessions es faran en grups reduïts (màxim 15 persones). L'acció formativa es desenvoluparà presencialment i d’una manera participativa a través de Dinàmiques de Grup i de l’Aprenentatge Experiencial. S’introduiran tècniques formals de Mindfulness així com estratègies informals orientades a millorar l'atenció, l'eficàcia personal, la capacitat d'influir en altres i la salut personal. La instructora facilitarà la reflexió, l’anàlisi i la presa de consciència.


Data: 12 i 19 de gener de 2016.
Formadora: Rosa Navarro Torres.
Començarà a les 19 h i finalitzarà a les 21 h.
Taller gratuït pels socis.
Inscripcions: PLACES EXHAURIDES.

Esperem que us agradi la nostra proposta. És una oportunitat única que no podem deixar passar, hi esteu tots convidats a participar. Recordeu que són grups reduïts de màxim 15 persones.