dilluns, 4 d’abril de 2016

Crònica "Taula de Professions"

El passat 16 de març es va celebrar per a tots els alumnes de 4rt. d'ESO de la nostra escola la "Taula de Professions", acte que any rere any organitza l'AMPA en col·laboració amb pares i mares del nostre centre, que volen ajudar als nostres nois compartint les seves experiències professionals de cara a afrontar el complicat moment d'elecció del batxillerat.

En funció als interessos que més demostren els alumnes, es cerquen pares i mares professionals dels diferents sectors amb l'objectiu de què expliquin als nois en què consisteix la seva feina i quins són els motius que els van dur a cursar aquells estudis.

Enguany vam comptar amb l'experiència d'un pare propietari d'una Agència de Comunicació, un químic vinculat a la industria farmacèutica, una llicenciada en INEF i Màster en Gestió esportiva, una Dissenyadora Gràfica, un científic investigador del VIH, un economista i una advocada.

Tots ells van explicar als nois de forma engrescadora en què consistien les seves professions, els reptes, els aprenentatges, les il·lusions, els errors, les satisfaccions i sobretot el no tenir por al fracàs.

Finalment, es van formar grups en els quals es van afegir els nois en funció de les seves inquietuds acadèmiques i van poder preguntar i compartir amb els professionals tot allò que els preocupa.

Sens dubte, va ser un èxit rotund, i des de l'AMPA desitgem haver-hi contribuït a orientar als nostres nois en l'elecció dels seus futurs estudis acadèmics. Com sempre, és una gran satisfacció.