dilluns, 4 d’abril de 2016

Taller "Luna Llena - Luna Nueva"

L’AMPA ha organitzat un TALLER adreçat a mares i filles que estiguin a la franja d’edat entre els 10 i 15 anys (des de 5è de primària fins a 4t d’ESO).

Luna Llena-Luna Nueva és un taller sobre la menstruació i les emocions que genera aquesta experiència que és molt més que una resposta fisiològica.

Serà impartit per la Carla Pérez, psicòloga, sexòloga, especialista en tallers de feminitat i creadora del blog Camina con C, que l’any passat ja va participar a l’escola amb un taller per a mares.

L’arribada de la menarquia i els primers anys de la menstruació són una etapa transcendental en la vida d’una noia. Encara que avui en dia es dóna força informació sobre el tema, les nenes i adolescents tenen preguntes i necessitats que aquestes fonts no tracten. Per això, cal un acompanyament emocional i la majoria d’elles consideren a la mare com la principal referent sobre el tema. Per aquest motiu el taller està dissenyat per fomentar la comunicació mare – filla.

Encara hi ha molts tabús i creences errònies que cal desmitificar per poder construir una identitat femenina basada en el respecte i l’amor cap a una mateixa.

El fet de fer un taller compartit amb la mare i amb altres companyes ajudarà a normalitzar l´experiència i viure-la sense pors, de forma natural i en positiu.


Esperem que aquesta activitat sigui del vostre interès i que us animeu a participar.

Data: 20 d'abril  de 2016.
Formadora: Carla Pérez
Començarà a les 19 h i finalitzarà a les 21 h.
Taller gratuït pels socis i amb un cost de 30€ per als que encara no ho sou (us podeu fer al mateix moment o portant la butlleta d'adhesió).


Si teniu problemes a l'hora d'omplir el formulari, envieu un correu electrònic a ampa.pereverges@escolesgarbi.cat indicant els cognoms de la família i el nombre d'assistents.