divendres, 25 de novembre de 2016

Consell Escolar  "Benvolgudes famílies,

  Fa pocs mesos que hem entrat a formar part de la Junta de l'AMPA. Ens vàrem presentar amb la idea de col·laborar en la bona relació entre l'escola i les famílies i poder donar llum a les inquietuds, propostes i/o idees de les famílies i informar de tot allò que tingués relació amb la nostra comunitat educativa. És per això que creiem que és part del nostre objectiu animar-vos a participar en les properes Eleccions al Consell Escolar. 


  El Consell Escolar és l'òrgan on queden representats els membres que conformen tota la comunitat educativa d'un centre. Per tant, és el millor espai a on es permet posar en comú les idees i permet la possibilitat de debatre aspectes relacionats amb la comunitat escolar, tenint el punt de vista dels diferents actors que hi intervenen. El Consell Escolar d'un centre concertat està composat de 15 membres, els quals són:
   el director o directora, tres representants del o la titular del centre, quatre representants del professorat, quatre representants dels pares i les mares o els tutors i les tutores de l'alumnat, elegits per ells i entre ells, dos representants de l'alumnat elegit per ells i entre ells, a partir del primer curs d'educació secundària obligatòria i un o una representant del personal d'administració i serveis. Una de les persones representants dels pares i les mares del consell escolar ha de ser designada per l'associació de pares i mares més representativa al centre. Aquesta figura és la que aporta la Junta de l'AMPA Pere Vergés  dins el Consell Escolar a través de la persona de la Marta Esteve. 

  Creiem fermament  que la participació de les famílies en  l'Escola i en el seu projecte educatiu és una bona manera de contribuir en l'educació dels nostres fills. És per això que considerem important que participeu d'aquestes eleccions i us animeu a votar per als nostres futurs representants en el Consell Escolar de la nostra Escola. 


  En aquest sentit, els candidats ens han fet arribar unes notes per a que valoreu la seva proposta i considereu la seva candidatura en la propera votació. 


  Com ja sabreu els candidats són: 


   Sra. Eva Batlle Farré  Sr. Albert Deulofeu Schilt
   Sra. Birgit Röper


   Us adjuntem les seves propostes per a la vostra consideració. Aclarir que els dos primers candidats han decidit presentar-se de forma conjunta en un mateix document.


   Els hi donem molta sort a tots tres en aquesta aventura, i els agraïm sincerament la seva implicació.


   Junta AMPA Escola Garbí Pere Verges
    de Badalona