divendres, 2 de juny de 2017

Benvolgudes famílies,

Ens plau convocar-los el proper 13 de Juny per celebrar una Assemblea General de la Junta de l'AMPA que tindrà lloc a les 19:30 h a  l’ÀGORA, en primera convocatòria, i a les 20:00 en segona convocatòria.

L'ordre del dia prevista és la següent:Ordre del dia

Ha passat un any des que vàrem  assumir el repte de conduir l'AMPA de l'Escola Pere Vergés i ens agradaria compartir amb vosaltres el resum, les reflexions, etc. Ens agradaria analitzar els objectius plantejats a l'inici de l'any escolar i tot allò que vàrem dir que faríem i que és el que hem fet. També ens agradaria exposar-vos les nostres conclusions sobre l'estat de l'escola i poder tenir  els vostres punts de vista.

Aprofitem la convocatòria per a adjuntar-vos el quadre de desdoblaments que ens va facilitar Direcció en la última de les reunions mantingudes i que respon a inquietuds manifestades pels diferents delegats dels diferents cursos.

D'acord amb l'anterior, us adjuntem els punts de l'ordre del dia.
1. Aprovació acta assemblea anterior (penjada a web AMPA)

2. Resum any escolar. Anàlisis objectius AMPA-Escola. Anàlisis objectius AMPA-famílies

3. Objectius pel proper any

4. Votació de càrrecs de la Junta AMPA
Al final de l’Assemblea farem un pica pica per a celebrar el final de curs. Us hi esperem!!

Us informem que en cas de necessitat, tindrem mainaderes per les famílies que ho sol·licitin a: ampa.pereverges@escolesgarbi.catAtentament,Junta DirectivaAMPA Escola Garbí Pere Vergés de Badalona