diumenge, 3 de desembre de 2017

Xerrada: M'estimo i vull estimar! 12 de desembre

Com des d´una educació afectiva pots ajudar al teu fill/a a construir una sexualitat sana des de 
l´etapa infantil. 

La sexualitat és una faceta de la persona que no pot ser oblidada. Segons com una persona visqui i experimenti la sexualitat/afecte des de les primeres edats, tindrà conseqüències en l'acceptació de si mateix, la comprensió del propi cos, la facilitat d'establir relacions afectives o de comunicar-se amb els altres, ... La televisió, el cinema, internet, i la societat en general ens donen una visió de la sexualitat confosa. Sembla que es tracti de forma natural i normalitzada perquè en rebem un bombardeig constant i se'n parla sense tabús. Però, la informació que rebem es parcial, doncs només ens transmeten una única funció de la sexualitat, la d'obtenir plaer. En realitat, la sexualitat es inseparable de la part afectiva de la persona: emocions, sentiments i pensaments. L'interès i la curiositat per la sexualitat són presents en tots els nens, i cal fer una bona tasca d'acompanyament i educació afectiva als nostres fills. El taller és obert a les mares i pares de totes les edats donat que donem i rebem afecte des de bén petits. 

El taller tindrà una durada aproximada de 2 hores i començarà a les 19h. Espai AGORA. Gratuït pel socis de l´Ampa. Preu: 30€ per les famílies no sòcies. 
Conductora: Carla Pérez, Psicòloga-sexóloga, tècnica en formació a pares, mestres i alumnes. Esperem que sigui del vostres interès. Agraïrem aneu confirmant assistència.

Us esperem el 12 de desembre!