dimarts, 6 de març de 2018

LA FÀBRICA DE LES PREOCUPACIONS NO EM DEIXA DORMIR

El proper dijous  22 març us oferim el taller:

La fàbrica de les preocupacions no em deixa dormir”

Adreçat a: pares i mares (amb fills d’entre 5  i uns 12 anys)

Hora 18.30hs

Aula (pendent de confirmació)

Duració: 90minSinopsi:
Les preocupacions neixen quan vols que les coses siguin diferents de com són en aquest moment. ¿No hi ha descans? Els pensaments sempre estan molt ocupats; però tu pots escollir seguir-los o ve observar-los i deixar-los anar. També te'ls pots creure immediatament o reconèixer-los amb un somriure, com si fossin vells amics que regularment es presenten sense avisar per explicar-te les seves històries. En aquestes ocasions, la nostra ment ens porta al lloc on els dubtes, les pors i la nostra falta de confiança es troben amagats, i llavors les preocupacions ens segueixen assetjant tot el temps i no ens permeten agafar el son. Recursos per ajudar als teus fills a calmar la ment: del cap a la panxa amb la respiració, on no hi ha pensaments; i la caixa de les preocupacions.

Es realitzaran diverses dinàmiques basades en consciència plena (mindfulness), amb l’objectiu de conèixer el funcionament de la ment, de les preocupacions, i treballar consciència emocional i sensorial; promouen l'acceptació de les coses tal com són; fer una pausa, deixar anar i relaxar. Pot ser que en funció del grup, variï alguna de les dinàmiques.

Docent: Marina Bonilla (psicòloga especialitzada en teràpia familiar socioeducativa, instructora Mindfulness.)

Gratuït pel socis de l’Ampa. Preu: 5€ per les famílies no sòcies. 

Inscriu-te en el següent enllaç


Esperem que sigui del vostres interès.
Agrairem aneu confirmant assistència, el taller per les seves característiques està limitat a 20 persones. (Porteu una màrfega o manteta)


Moltes gràcies i us esperem.

 Junta DirectivaAMPA Escola Garbí Pere Vergés de Badalona