Com fer-se'n membre

Podeu fer-vos socis de l'AMPA a través d'una d'aquestes opcions:
Les butlletes complimentades es poden dipositar a la bústia de l’AMPA, davant de Secretaria, o trametre-les directament al nostre correu electrònic. La quota per família són 30 EUROS/any i es passa al cobrament durant el segon trimestre del curs escolar.

Amb aquesta aportació econòmica ajudem a la realització de diferents activitats com ara tallers pels nostres fills, xerrades, actes lúdics, tallers per als pares, en definitiva, accions per als nens que incideixen directament en ells o indirectament a través de nosaltres, els pares... Podeu veure algunes d’aquestes activitats a l’apartat d’Actualitat dintre de l’espai de l’AMPA de la web de l’Escola.

Us recordem que l'AMPA té com a principi bàsic ser l'altaveu de les famílies per tal de canalitzar suggeriments, cooperacions, comentaris, és a dir, donar-vos veu en totes les situacions que així ho requereixin.
Estem segurs que amb el compromís i la participació de tots podrem recolzar l’Escola per tal d’aconseguir tot el que considerem necessari per a mantenir el projecte pedagògic de nivell i de qualitat que hem triat pels nostres fills.