Qui som?

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Escola Garbí Pere Vergés de Badalona neix l’any 2002 davant la necessitat d’un grup de mares i pares de participar i treballar en tot els àmbits en els quals són presents els seus fills.

Amb aquesta voluntat, any darrera any, tots el membres que formem part de la junta de l’ AMPA, de forma voluntària, treballem per a aconseguir una Escola de qualitat on tots ens sentim a gust i representats, enfortint els lligams pares – alumnes – Escola i sempre en paral·lel al projecte pedagògic excepcional de la nostra Escola. Tot això, recolzant a la Direcció i a l’estimable equip humà de l’Escola i treballant en col·laboració i en línia amb les seves accions.

La nostra AMPA és una Associació, de jove creació, oberta i amb ganes de créixer, que necessita de vostra participació per poder garantir el màxim de representació i aportació.

Tal com es descriu als Estatuts de la nostra associació, els membres de la junta tenim uns objectius molt concrets entre els quals destaquem els següents: 
  • Donar suport i assistència als membres de l'associació, als pares i als tutors, als professors i als alumnes del centre, i als seus òrgans de govern i participació, en tot allò que fa referència a l'educació dels nostres fills.
  • Promoure les activitats de formació de pares, tant des del vessant cultural com de l'específic de responsabilitat en l'educació familiar.
I és per tot això que, des de la seva posada en marxa, s’han organitzat diferents conferències i cursos orientats a cobrir aquells aspectes que poden ajudar a formar-nos com a pares i educadors; s’han organitzat actes lúdics que ens han permès conèixer-nos més, tot gaudint de la cultura, s’han organitzat assemblees que ens han ajudat a orientar els nostres esforços i d'altres moltes activitats... I les que ens queden per fer!

No cal dir que estem oberts a tothom per tal de tirar endavant el nostre projecte d’AMPA: som els vostres altaveus però ens agradaria comptar amb la vostra participació. Esperem i necessitem suggeriments, cooperacions, comentaris... en definitiva confiem a poder comptar amb la participació i l’entusiasme de TOTS.